Jeg har "noen" lekser

 ... jeg kan egentlig ikke blogge idag. Lekser og håndball.. Innlevering og prøve om pH-verdier. Virkelig min gode side. Vi har hatt 2 timer med det. Også skal vi ha prøve om det nå.. MAS! Jeg kan jo ingen ting av det jeg skal kunne. Uansett humøret mitt er på topp, neeeesten.

Jeg har en katt som fylte 1 år på søndagen som var!

BLOGGEN HATER MEG OG LAR MEG IKKE LASTE OPP BILDER, HVORFOR ER DET ALLTID NOE FEIL MED BLOGG?

4 kommentarer

♥ lottemelby

11.mar.2010 kl.15:15

stakkar :(

<3 Samsam

11.mar.2010 kl.15:17

Ha en kjempe fin dag !kommentere ?

din bestevenn

11.mar.2010 kl.22:14

clara, du vet hvem jeg er! Jeg klikker snart, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! (gadd ikke og sende melding).. Hva skal jeg gjøre med det du vet? ):

Mia Iren Sether

15.mar.2010 kl.19:02

Hvis du syns det er ille nå, så gled deg til 10.klasse! :P 8.klasse er jo bare chill ^^

Skriv en ny kommentar

C L A R A - 14TIZ

C L A R A - 14TIZ

14, Aurskog-Høland

Hyggelig at du besøker bloggern min. Jeg skriver om alt bilder, venner, fashion osv... Liker du det ikke ser jeg ingen grunn i at du er her. Jeg er meg selv og gjør det jeg føler er riktig. Jeg kan forskjell på stygge komentater og hjelp. Jeg blir bare glad for tips. Jeg godtar alle venneforespørsler og lager gjerne headere gratis. Jeg blogger når det passer meg, som ofte er 2 ganger dagli. Jeg kommer til og uttrykke MINE føleser og ikke dine. Skolen kommer før bloggen. Venner og håndball kommer også før blogg. Jeg bruker kameraet: Olympus 420-d. Jeg liker ikke og lage design så jeg har en tendens til og ha det samme designet en stund. jeg liker komentarer og komenterer alltid tilbake. Men jeg HATER reklamering og komenterer ikke tilbake på reklamering. Lurer du på noe eller vill ha en headern send en e-post til clarasliv@hotmail.com

hits