Optatering

gif maker

Liten optatering før jeg skal til Synne og stå på skøyter med Kristin, Tonje og Synne. Det blir sikkert kjempe koselig, men masse bilder. Men nå må jeg pakke før Synne kommer. Shiiit.. hun kommer strax.

Hva skal du idag?

4 kommentarer

Ch1ll.no

13.mar.2010 kl.12:20

Hei!

Jeg anbefaler deg å besøke http://ch1ll.no og registrere din blogg for å bli anbefalt og anbefale andre! Kom på topplisten, spar poeng og bytt de mot gaver! Mange andre prøver allerede.

dann.blogg.no :)

13.mar.2010 kl.12:20

kjempefin blogg

hadde blit veldig glad om du kommenterer det nyeste innlegget

Maren

13.mar.2010 kl.13:29

Jeg skal ingenting i dag tror jeg:(

wiktoria

14.mar.2010 kl.09:53

har bare hatt besøk :D

Skriv en ny kommentar

C L A R A - 14TIZ

C L A R A - 14TIZ

14, Aurskog-Høland

Hyggelig at du besøker bloggern min. Jeg skriver om alt bilder, venner, fashion osv... Liker du det ikke ser jeg ingen grunn i at du er her. Jeg er meg selv og gjør det jeg føler er riktig. Jeg kan forskjell på stygge komentater og hjelp. Jeg blir bare glad for tips. Jeg godtar alle venneforespørsler og lager gjerne headere gratis. Jeg blogger når det passer meg, som ofte er 2 ganger dagli. Jeg kommer til og uttrykke MINE føleser og ikke dine. Skolen kommer før bloggen. Venner og håndball kommer også før blogg. Jeg bruker kameraet: Olympus 420-d. Jeg liker ikke og lage design så jeg har en tendens til og ha det samme designet en stund. jeg liker komentarer og komenterer alltid tilbake. Men jeg HATER reklamering og komenterer ikke tilbake på reklamering. Lurer du på noe eller vill ha en headern send en e-post til clarasliv@hotmail.com

hits