Outfit 070410

Endelig kan jeg begynne med skinn jakke igjen. Det betyr at det er vår, endelig.. Håper på strålende solskinn idag, merker at jeg blir deppa av dårlig vær og glad av fint vær.. Hvem blir ikke det?

En ting, blir det for mange outfiter? Nå har jeg hatt det tre dager på rad, for mye? Når jeg først er i blogg humør, er jeg virkelig i blogg humør..

Tycks?

2 kommentarer

Mina Floberg

07.apr.2010 kl.08:13

utrolig kult! :D

<3 MARIA WHITE

07.apr.2010 kl.11:27

veldig fint

Skriv en ny kommentar

C L A R A - 14TIZ

C L A R A - 14TIZ

14, Aurskog-Høland

Hyggelig at du besøker bloggern min. Jeg skriver om alt bilder, venner, fashion osv... Liker du det ikke ser jeg ingen grunn i at du er her. Jeg er meg selv og gjør det jeg føler er riktig. Jeg kan forskjell på stygge komentater og hjelp. Jeg blir bare glad for tips. Jeg godtar alle venneforespørsler og lager gjerne headere gratis. Jeg blogger når det passer meg, som ofte er 2 ganger dagli. Jeg kommer til og uttrykke MINE føleser og ikke dine. Skolen kommer før bloggen. Venner og håndball kommer også før blogg. Jeg bruker kameraet: Olympus 420-d. Jeg liker ikke og lage design så jeg har en tendens til og ha det samme designet en stund. jeg liker komentarer og komenterer alltid tilbake. Men jeg HATER reklamering og komenterer ikke tilbake på reklamering. Lurer du på noe eller vill ha en headern send en e-post til clarasliv@hotmail.com

hits