Utrolig koselig

Sliten etter en lang og tøff handle tur som fjortiz. Her er outfiten:


Også så klart FJORTIZ!

Og over til gavene mine: TWILIGHT STUFF!
Resten av gavene føler jeg ikke for og dele egenltig. Det er ikke noe hemmlig eller noe, bare det at dere egentlig ikke har noe med det.

Dessuten skal jeg også være ond og ikke vise hva jeg har kjøpt. MOHAHA, de kommer i outfiter utover uka. Men nå skal jeg se senekveld og lese TWILIGHT! ♥ Forresten ofte outfiter nå, har fått stativ.

Hva gjorde du idag?

5 kommentarer

Mina Floberg

16.apr.2010 kl.22:29

har slappet av :D

god helg!

AMIN

16.apr.2010 kl.22:30

ikke mye, men grattis med dagen jaa! :)
gleder meg til outfits framover :D <3

Martine Rødland Egeland

16.apr.2010 kl.23:32

fine bilder :)

SUP▲RKiMZ

16.apr.2010 kl.23:40

LAGE VIDEOBLOGG:D

Skriv en ny kommentar

C L A R A - 14TIZ

C L A R A - 14TIZ

14, Aurskog-Høland

Hyggelig at du besøker bloggern min. Jeg skriver om alt bilder, venner, fashion osv... Liker du det ikke ser jeg ingen grunn i at du er her. Jeg er meg selv og gjør det jeg føler er riktig. Jeg kan forskjell på stygge komentater og hjelp. Jeg blir bare glad for tips. Jeg godtar alle venneforespørsler og lager gjerne headere gratis. Jeg blogger når det passer meg, som ofte er 2 ganger dagli. Jeg kommer til og uttrykke MINE føleser og ikke dine. Skolen kommer før bloggen. Venner og håndball kommer også før blogg. Jeg bruker kameraet: Olympus 420-d. Jeg liker ikke og lage design så jeg har en tendens til og ha det samme designet en stund. jeg liker komentarer og komenterer alltid tilbake. Men jeg HATER reklamering og komenterer ikke tilbake på reklamering. Lurer du på noe eller vill ha en headern send en e-post til clarasliv@hotmail.com

hits