Hva skal dere si?

  Vi er ikke sinte, bare veldig, veldig skuffet..?

Men som dere skjønner har jeg vært på cup, utrolig koselig. Jeg har spillt med feber, tett nese og utrolig vond hals. Ehe.. smart? Men jeg måtte bare, så nå sitter jeg her. Like dårlig som før jeg dro, vi spillte vel ganske bra trur jeg. Følte ihvertfall vi gjorde en god insatts. Vi spilte mot første divisjons lag, og gjore det ganske bra. Martine kunne dessverre ikke være med.. Utrolig synd.

Dette trenger du ikke lese, føler bare for å si det. Vi er  14, men spiller som 13 åringer. Vi blir fjorten 1. mai. Discoet som var på cupen var oppdelt. Et fra 14 til 18, som vi ikke fikk gå på.. Og et fra 12-13 ( tro meg det var 9 åringer der ). Det er vel så ogsi det dårligste jeg noen gang har sett.. Det var en grå håra gammal mann som sto og dansa fuledansen. Så hermet barna etter han, vi spørte om det var sånn hele kvelden. Og ja, gjett om.. Så vi dro hjem OG MØTTE ATLE ANTONES!!  Og det var kjempe koselig på skolen sammen med 12 års laget.


Foto:// weheartit.com

Har du møtt Atle Antones før?

4 kommentarer

IDA LANG HAUGEN

25.apr.2010 kl.18:43

Hadde det kjempe koselig :D ohyes.

MARIA

25.apr.2010 kl.20:19

Hahahahaha, nei :b

MARIA

25.apr.2010 kl.21:43

Sv: hahaha, ja :b

Lotte ♥

25.apr.2010 kl.22:19

vet ikke hvem det er, jeg :-)

Skriv en ny kommentar

C L A R A - 14TIZ

C L A R A - 14TIZ

14, Aurskog-Høland

Hyggelig at du besøker bloggern min. Jeg skriver om alt bilder, venner, fashion osv... Liker du det ikke ser jeg ingen grunn i at du er her. Jeg er meg selv og gjør det jeg føler er riktig. Jeg kan forskjell på stygge komentater og hjelp. Jeg blir bare glad for tips. Jeg godtar alle venneforespørsler og lager gjerne headere gratis. Jeg blogger når det passer meg, som ofte er 2 ganger dagli. Jeg kommer til og uttrykke MINE føleser og ikke dine. Skolen kommer før bloggen. Venner og håndball kommer også før blogg. Jeg bruker kameraet: Olympus 420-d. Jeg liker ikke og lage design så jeg har en tendens til og ha det samme designet en stund. jeg liker komentarer og komenterer alltid tilbake. Men jeg HATER reklamering og komenterer ikke tilbake på reklamering. Lurer du på noe eller vill ha en headern send en e-post til clarasliv@hotmail.com

hits