Jeg er klar over det
Foto:// privat

Jeg kan vel ikke si at detvar veldig varmt idag. Det var faktisk helt sykt kaldt og selge VG idag, jeg gadd ikke gå ferdig heller. Ehe.. Jeg har igjen 11 aviser, noen som har lyst på?

Skal se remember med med Synne idag, med mammaene våres. Tihi, så det kan blir koselig. Og jeg veit hva den slutter med, og jeg veit jeg kommer til og hyl grine. Jeg veit ikke hvordan eller når, men at det er en gang på slutten er jeg fult klar over. Skal ikke avsløre det til dere som ikke skal se den enda.

Hvordan er været hos deg?

4 kommentarer

♥ Yu Lin

01.mai.2010 kl.14:24

Her er det overskyet :(

IDA LANG HAUGEN

01.mai.2010 kl.14:57

regn♥

Torhild Nygård

01.mai.2010 kl.15:05

søt blogg :)

koselig med en kommntar tilbake:)

Simango! mango

02.mai.2010 kl.16:15

sol :)

kommentere hos meg ?<3

Skriv en ny kommentar

C L A R A - 14TIZ

C L A R A - 14TIZ

14, Aurskog-Høland

Hyggelig at du besøker bloggern min. Jeg skriver om alt bilder, venner, fashion osv... Liker du det ikke ser jeg ingen grunn i at du er her. Jeg er meg selv og gjør det jeg føler er riktig. Jeg kan forskjell på stygge komentater og hjelp. Jeg blir bare glad for tips. Jeg godtar alle venneforespørsler og lager gjerne headere gratis. Jeg blogger når det passer meg, som ofte er 2 ganger dagli. Jeg kommer til og uttrykke MINE føleser og ikke dine. Skolen kommer før bloggen. Venner og håndball kommer også før blogg. Jeg bruker kameraet: Olympus 420-d. Jeg liker ikke og lage design så jeg har en tendens til og ha det samme designet en stund. jeg liker komentarer og komenterer alltid tilbake. Men jeg HATER reklamering og komenterer ikke tilbake på reklamering. Lurer du på noe eller vill ha en headern send en e-post til clarasliv@hotmail.com

hits