Akkuratt nå har jeg

... det utrolig digg. Ser furstrerte fruer og spiser rester fra 17. Mai. Det er fortsatt varmt ute sellom det er mørkt, på en måte. Så hva kan være ille nå?


Okey, så lykkelig er jeg ikke. En tentamen har jeg og øve til, også har jeg en spansk muntlig greie. Hodepinen har ikke akkuratt blitt noe bedre. Hmpf... Jeg som gledet meg til og trene idag. Også klarer jeg så vidt å gå.
Foto:// privatHva skjer hos dere a?

4 kommentarer

<3 Laura

18.mai.2010 kl.22:08

Hærlige bilder =)

elisabeth

18.mai.2010 kl.22:08

Så koselige bilder! :D

♥ANDREA- det er mitt navn

18.mai.2010 kl.22:16

så søøøt du er :D

Synnnniiiiissss! :D<3

18.mai.2010 kl.23:39

den.. kaka... så... irriterenes.. god... ut... :c

Skriv en ny kommentar

C L A R A - 14TIZ

C L A R A - 14TIZ

14, Aurskog-Høland

Hyggelig at du besøker bloggern min. Jeg skriver om alt bilder, venner, fashion osv... Liker du det ikke ser jeg ingen grunn i at du er her. Jeg er meg selv og gjør det jeg føler er riktig. Jeg kan forskjell på stygge komentater og hjelp. Jeg blir bare glad for tips. Jeg godtar alle venneforespørsler og lager gjerne headere gratis. Jeg blogger når det passer meg, som ofte er 2 ganger dagli. Jeg kommer til og uttrykke MINE føleser og ikke dine. Skolen kommer før bloggen. Venner og håndball kommer også før blogg. Jeg bruker kameraet: Olympus 420-d. Jeg liker ikke og lage design så jeg har en tendens til og ha det samme designet en stund. jeg liker komentarer og komenterer alltid tilbake. Men jeg HATER reklamering og komenterer ikke tilbake på reklamering. Lurer du på noe eller vill ha en headern send en e-post til clarasliv@hotmail.com

hits