Hva skal du ihelga?
Foto:// privat

Skal på hytta med denne skjønnheten her og jeg looooover at det vil komme mange bilder. Vi skal ha photoshoot så gled dere. Glad i deg snuppa mi. 

Hadde tentamen idag.. Veit rett og slett ikke hvordan det gikk egentlig. Alt fra 3-5.. Håper det gikk bedre enn 3 da.

Så ingen blogging på noen dager..

Hva skal du ihelga?

4 kommentarer

Photoshoot*

Jeg skal grille med venner og kose oss på stranden med drikke :D

Soapmásat

21.mai.2010 kl.16:13

Vi skal ha jentekveld med noen av jentene i soapmasat <3 skal bli gøy...

Siste sjanse å stille spørsmål i spørsmålsrunden, vi skal svare på den i kveld, så hvis du har noen spørsmål så kom på bloggen vår NÅ!

Maria

21.mai.2010 kl.17:24

jeg skal være med venninner osv :D

♥ANDREA- det er mitt navn

22.mai.2010 kl.12:56

jeg er opptatt hele helga med masse moro :D

Skriv en ny kommentar

C L A R A - 14TIZ

C L A R A - 14TIZ

14, Aurskog-Høland

Hyggelig at du besøker bloggern min. Jeg skriver om alt bilder, venner, fashion osv... Liker du det ikke ser jeg ingen grunn i at du er her. Jeg er meg selv og gjør det jeg føler er riktig. Jeg kan forskjell på stygge komentater og hjelp. Jeg blir bare glad for tips. Jeg godtar alle venneforespørsler og lager gjerne headere gratis. Jeg blogger når det passer meg, som ofte er 2 ganger dagli. Jeg kommer til og uttrykke MINE føleser og ikke dine. Skolen kommer før bloggen. Venner og håndball kommer også før blogg. Jeg bruker kameraet: Olympus 420-d. Jeg liker ikke og lage design så jeg har en tendens til og ha det samme designet en stund. jeg liker komentarer og komenterer alltid tilbake. Men jeg HATER reklamering og komenterer ikke tilbake på reklamering. Lurer du på noe eller vill ha en headern send en e-post til clarasliv@hotmail.com

hits