Jeg er helt avhengi


Foto:// privat

Verdens morsomste spill. Heeeelt til Thea klarte og dø tre ganger på rad, omg. Hah.. nå følte jeg meg som en skikkelig spiller som kan alt som ha med pcen og gjøre.

Også kan dere gjette hvorfor jeg ikke har blogga før nå.. JEG GLEMTE NØKKELEN. Ikke begynn og spill spillet btw, du blir avhengi. ( det heter scoop )

Har du spilt det spillet?

3 kommentarer

AMIN

25.mai.2010 kl.16:44

ja, det er ganske morsomt :P

Synne Kristine & Sunniva ; *

25.mai.2010 kl.16:50

Nei . Søt blogg :)

Kommentere tilbake?<3

Skriv en ny kommentar

C L A R A - 14TIZ

C L A R A - 14TIZ

14, Aurskog-Høland

Hyggelig at du besøker bloggern min. Jeg skriver om alt bilder, venner, fashion osv... Liker du det ikke ser jeg ingen grunn i at du er her. Jeg er meg selv og gjør det jeg føler er riktig. Jeg kan forskjell på stygge komentater og hjelp. Jeg blir bare glad for tips. Jeg godtar alle venneforespørsler og lager gjerne headere gratis. Jeg blogger når det passer meg, som ofte er 2 ganger dagli. Jeg kommer til og uttrykke MINE føleser og ikke dine. Skolen kommer før bloggen. Venner og håndball kommer også før blogg. Jeg bruker kameraet: Olympus 420-d. Jeg liker ikke og lage design så jeg har en tendens til og ha det samme designet en stund. jeg liker komentarer og komenterer alltid tilbake. Men jeg HATER reklamering og komenterer ikke tilbake på reklamering. Lurer du på noe eller vill ha en headern send en e-post til clarasliv@hotmail.com

hits