Bare en liten enkel update


Ho-ho! De eneste bildene jeg har fra igår, var vel Mærra og Synne som tokk de andre bildene med kameraene dems. Jeg blogget bare en gang igår og det er jeg klar over. Men jeg hadde håndball trening også måtte jeg sove litt før jeg dro på trening også bla, bla, bla, bla blaaa..!

Kommer et bedre innleg seinere!

Hva gjorde du igår?

5 kommentarer

Hanne Marte

20.aug.2010 kl.10:59

Jeg har konkurranse på bloggen min, kom innom og skriv. Da kan du vinne en fin premie som blir send hjem til posten din. Jeg blir glad om du vil være med :)

anngjertrud

20.aug.2010 kl.11:01

morsomme bilder :)

YEYH

20.aug.2010 kl.11:07

Kule bilder :) jeg har også sånn greie på daten:)

lotte

20.aug.2010 kl.12:13

kamp :)

 Thea

20.aug.2010 kl.13:23

oi, vakkert x)

Skriv en ny kommentar

C L A R A - 14TIZ

C L A R A - 14TIZ

14, Aurskog-Høland

Hyggelig at du besøker bloggern min. Jeg skriver om alt bilder, venner, fashion osv... Liker du det ikke ser jeg ingen grunn i at du er her. Jeg er meg selv og gjør det jeg føler er riktig. Jeg godtar alle venneforespørsler og lager gjerne headere gratis. Jeg blogger når det passer meg, som ofte er 2 ganger dagli. Jeg kommer til og uttrykke MINE føleser og ikke dine. Jeg bruker kameraet: Olympus 420-d. Jeg liker ikke og lage design så jeg har en tendens til og ha det samme designet en stund. jeg liker komentarer og komenterer alltid tilbake. Men jeg HATER reklamering og komenterer ikke tilbake. Lurer du på noe eller vill ha en headern send en e-post til clarasliv@hotmail.com

hits