Skal kose meg resten av kvelden

Sorry for brått avslutta innleg istad, men jeg fikk en melding om at treninga starta tidlig. Jeg var overhode ikke klar, jeg trudde den var 5, men den var vist halv 5. Mamma var ikke hjemme, jeg satt og spiste, hadde ikke skyfta.. og jeg hadde 5 min. på meg. Også måtte mamma komme hjem med en gang. Meeeen jeg rakk det akkuratt, fjoooo.. 

Utrolig herlig og ikke minst slitsomt og trene idag. Hehehehe.. Jeg har en blå neil.. snufs!:´( 
Så nå skal jeg kose meg med dette, peisen og macen.. Hvis jeg ikke har lekser da, hehehe.. Også skal jeg ta tidlig kvelden, jeg er sinnsykt sliten idag. 

Hva gjorde du ikveld?


5 kommentarer

♥ANDREA- det er mitt navn

24.aug.2010 kl.20:00

ridd å slappa av :D

Martine Rødland Egeland

24.aug.2010 kl.20:01

åh, jeg elsker ananas !

♥ VANILLA

24.aug.2010 kl.20:01

Nam! Ananas og melon er utrooolig godt :-D Kos deg, søta!

anita

24.aug.2010 kl.20:38

har vært med venninner, nå skal jeg bare slappe av :)

♥ emmamartinee

24.aug.2010 kl.20:53

ta en dusj og sove! haha

Skriv en ny kommentar

C L A R A - 14TIZ

C L A R A - 14TIZ

14, Aurskog-Høland

Hyggelig at du besøker bloggern min. Jeg skriver om alt bilder, venner, fashion osv... Liker du det ikke ser jeg ingen grunn i at du er her. Jeg er meg selv og gjør det jeg føler er riktig. Jeg godtar alle venneforespørsler og lager gjerne headere gratis. Jeg blogger når det passer meg, som ofte er 2 ganger dagli. Jeg kommer til og uttrykke MINE føleser og ikke dine. Jeg bruker kameraet: Olympus 420-d. Jeg liker ikke og lage design så jeg har en tendens til og ha det samme designet en stund. jeg liker komentarer og komenterer alltid tilbake. Men jeg HATER reklamering og komenterer ikke tilbake. Lurer du på noe eller vill ha en headern send en e-post til clarasliv@hotmail.com. Jeg blogger fra min kjære macbook! Jeg er kanskje mer en vanelig glad i Robert T. Pattinson utseende!

hits