Life isn´t fair.

Jeg har fortsatt vondt i den ankelen min, hmpf.. Livet er tøft, hehehehe!
Sant, så sant! Seinere idag skal jeg på en konsert på Bedehuset, lol! Konf. greier! Men det var gratis, må jo gripe sjansen! Sies at de er ganske flinke også. Så det kan jo bli spennende.


Hva skal du idag?


6 kommentarer

To jenter 14 1/2 år !

27.aug.2010 kl.16:06

tror jeg bare skal ha en rolig fredagskveld hjemme :)

SUP▲RKiMZ

27.aug.2010 kl.16:13

skal ut med en venn:D

silyeah

27.aug.2010 kl.16:17

dra på cup ;D
kose meg :)
aner ikkje :)
beklager at jeg kommenterer ut av tema! jeg må bare si takk for kommentaren i det forrige innlegget jeg skrev før jeg "forsvant" :)

Skriv en ny kommentar

C L A R A - 14TIZ

C L A R A - 14TIZ

14, Aurskog-Høland

Hyggelig at du besøker bloggern min. Jeg skriver om alt bilder, venner, fashion osv... Liker du det ikke ser jeg ingen grunn i at du er her. Jeg er meg selv og gjør det jeg føler er riktig. Jeg godtar alle venneforespørsler og lager gjerne headere gratis. Jeg blogger når det passer meg, som ofte er 2 ganger dagli. Jeg kommer til og uttrykke MINE føleser og ikke dine. Jeg bruker kameraet: Olympus 420-d. Jeg liker ikke og lage design så jeg har en tendens til og ha det samme designet en stund. jeg liker komentarer og komenterer alltid tilbake. Men jeg HATER reklamering og komenterer ikke tilbake. Lurer du på noe eller vill ha en headern send en e-post til clarasliv@hotmail.com. Jeg blogger fra min kjære macbook! Jeg er kanskje mer en vanelig glad i Robert T. Pattinson utseende!

hits