De har bare forlatt meg...

Jepps, de har ikke ringt meg, de har ikke prøvd å få kontakt med meg.. Så da sitter jeg her alene..neida..eller joda.

Og spør meg selv hvorfor jeg ikke kjøpte denne.. ja,ja. Uansett, nå skal jeg fortelle hele shiten. Synne har ikke mobil, den er et sted.. Martine sin slokna igår, Mærra er i Lillestrøm og Thea skal på trening. De som svarer skal ikke dit nå..hmpf,omg, ftw. Life is hard.. Så nå skal jeg tenke på mulige planer.. Bye!

Hva skal du idag?

5 kommentarer

MARIKA

28.aug.2010 kl.12:47

er syk. ha en fin dag:)
Aner ikkje , kult bilde :)

28.aug.2010 kl.13:40

hvor har du funnet den t-skjorten :O ? den var niice :)) <3

Mariapusilusi

28.aug.2010 kl.14:05

heheheh, jeg svarte til slutt daaaaaaa :D

Clara♥

28.aug.2010 kl.15:58

Anonym: Ehh..en butikk i Svergie!(: Hvis du noen gang går forbi t-shortet med kizz osv.. er det ofte twilight t-shortet der å og!:D

Skriv en ny kommentar

C L A R A - 14TIZ

C L A R A - 14TIZ

14, Aurskog-Høland

Hyggelig at du besøker bloggern min. Jeg skriver om alt bilder, venner, fashion osv... Liker du det ikke ser jeg ingen grunn i at du er her. Jeg er meg selv og gjør det jeg føler er riktig. Jeg godtar alle venneforespørsler og lager gjerne headere gratis. Jeg blogger når det passer meg, som ofte er 2 ganger dagli. Jeg kommer til og uttrykke MINE føleser og ikke dine. Jeg bruker kameraet: Olympus 420-d. Jeg liker ikke og lage design så jeg har en tendens til og ha det samme designet en stund. jeg liker komentarer og komenterer alltid tilbake. Men jeg HATER reklamering og komenterer ikke tilbake. Lurer du på noe eller vill ha en headern send en e-post til clarasliv@hotmail.com. Jeg blogger fra min kjære macbook! Jeg er kanskje mer en vanelig glad i Robert T. Pattinson utseende!

hits