Inspirasjon - datoeniaugusttotusenogti

Bildet er lite, men det var så vakkert at jeg måtte ta det med.. hehehehe!Yeeeeees da, jeg blir inspirert av gutter også. 

Grrr.. Det var mange flere bilder, men de ville vist ikke lastes opp. 

Hva synes du?


5 kommentarer

♥ANDREA- det er mitt navn

29.aug.2010 kl.13:52

liker :D

Synnøve Marie

29.aug.2010 kl.14:07

likerrrr !

anitaf

29.aug.2010 kl.14:18

digg!
så herlig!

sv: ja, haha :'D

Nina

29.aug.2010 kl.17:41

http://www.watch-movies.net.in/hd-movie.php?name=the-twilight-saga-eclipse-2010

Jeg tror man må laste ned et sånn program... men det koster ingenting, og det er veldig brukbart, for da kan du se flere filmer på den siden :)

Skriv en ny kommentar

C L A R A - 14TIZ

C L A R A - 14TIZ

14, Aurskog-Høland

Hyggelig at du besøker bloggern min. Jeg skriver om alt bilder, venner, fashion osv... Liker du det ikke ser jeg ingen grunn i at du er her. Jeg er meg selv og gjør det jeg føler er riktig. Jeg godtar alle venneforespørsler og lager gjerne headere gratis. Jeg blogger når det passer meg, som ofte er 2 ganger dagli. Jeg kommer til og uttrykke MINE føleser og ikke dine. Jeg bruker kameraet: Olympus 420-d. Jeg liker ikke og lage design så jeg har en tendens til og ha det samme designet en stund. jeg liker komentarer og komenterer alltid tilbake. Men jeg HATER reklamering og komenterer ikke tilbake. Lurer du på noe eller vill ha en headern send en e-post til clarasliv@hotmail.com. Jeg blogger fra min kjære macbook! Jeg er kanskje mer en vanelig glad i Robert T. Pattinson utseende!

hits